Zvočno razvajanje

zvocno_razvajanje-masaza_s_tibetanskimi_skledami

Zvočno razvajanje – masaža s tibetanskimi skledami

Vsak zvok in vibracija se dotakneta  prav vsakega delčka vašega telesa.

Ljudje smo bitja vibracij in po pričevanju starodavnih ljudstev, smo sestavljeni iz zvoka in tonov. Zvok je mogočna vibracija, ki vas popelje v stanje meditacije, v stanje popolne povezanosti  vašega telesa, uma in duha.  

Vsak zvok in vibracija se dotakneta  čisto vsakega delčka vašega telesa, tako da zvoka ne zaznavate zgolj s pomočjo ušes, temveč skozi sleherno celico v telesu.

Masaža s tibetanskimi skledami je meditacijsko, sprostilna tehnika. Izvaja se s pomočjo zvoka tibetanskih skled in ima izredno pomirjevalen, sprostilen in zdravilen učinek na celoten organizem. 

Med masažo s tibetanskimi skledami se elektromagnetno možgansko valovanje poglobi iz beta v alfa in theta možgansko valovanje, s čimer se prepustite meditativnim in umirjenim občutjem, čistosti misli in intuiciji. 

Tibetanske sklede se polagajo na posamezne dele vašega telesa. Z njimi se nežno drsi ob telesu, potuje po meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsaka celica in vsak atom telesa zvok napolni ter zavibrira z informacijo zdravja, harmonije in ravnovesja.

Telo je namreč sestavljeno iz okoli 80 % vode, ki je idealen prenašalec vibracij iz okolja, tako da se ob zvoku tibetanskih skled zvočne vibracije prenesejo v kri, notranje organe, tkiva, vse do celičnega spomina. Zvočne vibracije pri masaži s tibetanskimi skledami vplivajo tudi na vaš živčni sistem v telesu, saj inhibirajo stresne in bolečinske dražljaje. Upočasnita in uskladita se tudi dihanje in srčni utrip, kar ustvari idealno stanje v vašem telesu, da se blokirana energija sprosti, vi pa se povrnete v ravnovesje. Zvok tibetanskih skled tudi sprošča napetosti in odpravlja blokade subtilnejših nivojev, umirja vaše čustveno in mentalno telo. Odpravlja ter razgrajuje vse, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne frekvence vaših celic, vaših organov in vašega telesa.  

Učinki masaže s tibetanskimi skledami:

  • Zelo globoka sprostitev,
  • regeneracija celic in celotnega telesa,
  • pomladitev,
  • povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči in navdušenja nad življenjem,
  • olajšanje, sprostitev in zdravljenje,
  • odprava bolečin, slabosti, utrujenosti, živčne napetosti.
Masažo s tibetanskimi skledami priporočam vsem, ki si želite slišati zvok na malce drugačen način – skozi vsako celico vašega telesa, vsem ki si želite globoke sprostitve, regeneracije in zdravljenja vašega celotnega bitja. 
  • Trajanje zvočnega razvajanja: 60 minut
  • Izmenjava: 55 EUR
Cena velja od 1.7.2022


Sankari, Suzana Dolenc s.p.

Poslovni prostor in opravljanje storitev: Ljubljana - Podutik

 
Davčna št.: 26961768
TRR: SI56 1010 0005 0220 387
Intesa Sanpaolo Bank d.d.
   
Telefon: 040 377 126
E-mail: info@zdravilnikoticek.si
   
Prijava, vprašanje, mnenje? Pišite mi.
Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.

Sporočilo je poslano

Spoštovani, sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želimo vam lep dan,
www.zdravilnikoticek.si
Podari izvirno darilo
Preberi priporočila
Prikaži na zemljevidu
Copyright © 2024 Sankari, Suzana Dolenc s.p. | O piškotkih