Sanja Pregelj
Suzana me je na seminarju s svojim načinom podajanja znanja prijetno vodila k osvajanju osnov TethaHealinga. S svojimi izkušnjami in znanjem je vsebino seminarja razložila tako, da mi je bilo povsem razumljiva in sem znanje lahko začela uporabljati še isti dan. Se že veselim udeležbe na njenem nadaljevalnem seminarju.
Lara Pipan
Moja odločitev da se udeležim TH seminarja je bila ena najboljših v mojem življenju. TH mi je resnično spremenil življenje na boljše, nič več se ne vrtim v istih vzorcih, odstranila sem veliko strahov pa tudi finančno stanje se mi je začelo izboljševati kot posledica čiščenja omejujočih prepričanj. Skratka zgodil se je mali čudež. Vse tri seminarje sem dokončala pri učiteljici Suzani Dolenc, ki me je navdušila s svojimi izkušnjami, znanjem, zabavnostjo ter iskreno željo po deljenju tega čudovitega znanja.Toplo priporočam vsem.
Urša Dremelj
S Suzano dobiš čudovit občutek da je vse v redu in vse prav.
ThetaHealing pa je nekaj cesar bi se moral lotiti vsak da si poenostavi in v celoti spremeni življenje kot si ga želi.
Ana Svetlin
Čudovita izkušnja, ki mi je spremenila življenje. Končno imam orodje, ki mi bo pomagalo zaživeti svoje sanje. Naj naj hvala Suzani za podano znanje in izkušnje, ki jih je delila z nami. Priporočam vsakomur, ki je na poti, da postane bojši človek!
Veronika Jelenc
S ThetaHealingom sem želela pozdraviti svoj revmatoidni artritis in iti v življenju naprej, ker sem obtičala in nisem znala ne naprej, še manj pa nazaj. Iskala sem rešitev in ko sem izvedela za ThetaHealing, sem čutila, da je to prava stvar. Na tečaju sem se imela čudovito. Suzana mi je pokazala plati življenja, ki me jih je bilo strah videti, vendar sva jih odpravile. Po vsem, kar preživiš in potem, ko se čistiš, je to preprost način očiščevanja. Ni komplicirano. Enostavno tako je. Občutki so fenomenalni. Vedno mi pride prav, če moja raven energije pade in se ne počutim dobro. Hvala Suzani za vse.


Sankari, Suzana Dolenc s.p.

Poslovni prostor in opravljanje storitev: Ljubljana - Podutik

 
Davčna št.: 26961768
TRR: SI56 1010 0005 0220 387
Intesa Sanpaolo Bank d.d.
   
Telefon: 040 377 126
E-mail: info@zdravilnikoticek.si
   
Prijava, vprašanje, mnenje? Pišite mi.
Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.

Sporočilo je poslano

Spoštovani, sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želimo vam lep dan,
www.zdravilnikoticek.si
Podari izvirno darilo
Preberi priporočila
Prikaži na zemljevidu
Copyright © 2024 Sankari, Suzana Dolenc s.p. | O piškotkih