Vsak dan počnite stvari, ki vas navdihujejo!

blog_suzanin_zdravilni_koticek_osebna_duhovna_rast_pocnite_stvari_ki_vas_navdihujejo Najdite svojo strast in jo začnite živeti.

Za vse kar pospeši vas srčni utrip in nariše velik nasmeh na vaše ustnice se je vredno truditi. Naj bodo vaše sanje še tako nenavadne, ni pomembno kaj o njih mislijo drugi. Pravico imajo do svojega mišljenja in mnenja; prav vsak namreč svet vidi skozi sistem svojih prepričanj. Pomembno je le, kaj vidite in čutite vi sami.

Če bi jaz poslušala vse, sicer dobronamerne nasvete drugih, ne bi nikoli v življenju počela stvari ki jih počnem. 

Po zaključeni diplomi na faksu se zaradi tega nebi vpisala na večletna izobraževanja za masažno terapevtko ali postala učiteljica joge. Po mnenju nekaterih je bil to namreč stran vržen čas in denar. Pa vendar radost mojega srca neštetokrat odtehta ves vloženi trud!

Pozdravila nebi kroničnega bronhitisa, zaradi katerega je bilo ob večjih fizičnih naporih nemogoče dihati in postala navdušena hribolazka in kolesarka. Veste kakšno neopisljivo lepoto čarobne narave bi zamujala, če bi poslušala le mnenje zdravstva, da je bronhitis dedna bolezen in se ga nikakor ne da pozdravit? Pa sem ga. In danes diham! Brez inhalatorjev, seveda!

Kaj vse bi v življenju zamudila le zato, da bi ostajala v okvirjih in pričakovanjih, ki so jih zame postavili drugi. Pa sem se nekaj let nazaj odločila, da ne bom dovolila, da nekdo drug določa mojo pot in moje stopinje na njej. Sledila sem svojim občutkom, čeprav se je to tudi mojemu umu večkrat zdela misija nemogoče. Vendar me je vesolje vedno znova podprlo.

Prav to predlagam tudi vam. Nihče drug namreč ne more živeti vašega življenja namesto vas, nihče drug ne more za vas doživeti vaših izkušenj in spoznanj, nihče drug za vas ne more uresničiti vaših ciljev in sanj. To lahko storite le vi sami. Pa naj traja kolikor dolgo hoče! Zaupajte, da podpora pride, vendar morate najprej narediti prvi korak! Ko stopite najprej v neznano se vam odpre pot, katero bi prej lahko iskali z lupo pa je nebi našli. Verjamem in vem, da vam bo uspelo!

Kako to vem? 

Še nekaj mesecev nazaj sem bila prepričana, da je stoja na rokah nekaj o čemer lahko trenutno le sanjam. Pa se nisem predala in z nekaj truda mi je uspelo. Čeprav na začetku le za nekaj sekund. Vendar so prav te sekunde zlata vredne. Konec koncev so ravno sekunde ali pa stotinke sekunde tiste, ki na raznih tekmovanjih določijo zmagovalce. Najslajša zmaga v življenju pa je zagotovo premagovanje omejitev in stopanje po poti svojega srca.

Z navdušenem živite svojo strast in postanite navdih za svet!

Avtor: Suzana Dolenc

Preberite tudi...

Zgodbica o slončku in verigi

Kako omejujoča prepričanja iz preteklosti krojijo našo prihodnost?

Drobni nasveti za pozitiven vsakdan

Kako ustvarite življenje kot si ga želite?

Ali uživate življenje?

Se zavedate, da je največje bogastvo na svetu življenje?

Deli vsebino s prijateljiSankari, Suzana Dolenc s.p.

Poslovni prostor in opravljanje storitev: Ljubljana - Podutik

 
Davčna št.: 26961768
TRR: SI56 1010 0005 0220 387
Intesa Sanpaolo Bank d.d.
   
Telefon: 040 377 126
E-mail: info@zdravilnikoticek.si
   
Prijava, vprašanje, mnenje? Pišite mi.
Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.

Sporočilo je poslano

Spoštovani, sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želimo vam lep dan,
www.zdravilnikoticek.si
Podari izvirno darilo
Preberi priporočila
Prikaži na zemljevidu
Copyright © 2024 Sankari, Suzana Dolenc s.p. | O piškotkih