Pomladni detox

Objavljeno: 16.03.2023
Začetek dogodka: 16.03.2023 ob 08:00
Konec dogodka: 15.04.2023 ob 19:00
Lokacija dogodka: Ljubljana
suzanin_zdravilni_koticek_dogodki_pomladni_detox_telo_um

Ste vedeli, da topli pomladni sončni žarki ne prebujejo le narave, temveč tudi vaše telo?

Medtem, ko je zunaj začelo vse zeleneti in cveteti, se je v vašem telesu pospešilo delovanje nekaterih notranjih organov in hormonov. To pomeni, da je pomlad idealen čaz za čiščenje telesa in uma.

V ta namen sem za vas skrbno izbrala nekaj zdravilnih storitev, ki bodo vašemu telesu in umu pomagala pri čiščenju toksinov, ki so se čez zimo pridno nabirali, zdaj pa zaradi njih čutite pomladansko utrujenost ter vas mučijo alergije, nahodi in prehladi.
 

Prav je, da se tako kot od mrzle zime, poslovite tudi on njih, saj je prišla topla pomlad in z njo čas za POMLADI DETOX.


Vabljeni, na pomladno razvajanje z:
 

REFLEKSOTERAPIJO

Refleksoterapija je masaža stopal. Stopala so ogledala celotnega telesa, saj ima vsak organ in del telesa na stopalu pripadajočo t.i. refleksno cono. S stimulacijo in masiranjem reflesknih con v telesu pospešimo pretok energije in limfe ter očistimo telo strupov.

Refleksoterapija med drugim pomaga pri odpravi težav z alergijami, bronhitisom, nahodom in glavoboli, ki so v pomladnih mesecih pogost pojav.

REDNA CENA: 50 EUR, POMLADNA CENA OD 16.3. DO 15.4.: -10%
 

BOWNOVO TERAPIJO

Bownova terapija je edinstvena manualna tehnika, pri kateri gre tako za fizično kot energijsko stimuliranje telesa. Bistvo terapije predstavljajo t.i. "Bownove poteze", ki jih terapevti izvajamo na specifičnih lokacijah na mišicah in fasciji tetivah ter indirektno na živčnih ovojnicah. Uporabljamo jo za zdravljenje že navzočih motenj, pri lajšanju bolečin in kot preventivno ter sprostitveno terapijo.

V pomladnih mesecih vam bo bownova terapija v pomoč predvsem pri odpravi astme, bronhitisa, alergij, senenega nahoda in hormonskega neravnovesja. Napolnili se boste s svežo novo energijo in zacveteli kot rožica :)

REDNA CENA: 45 EUR, POMLADNA CENA OD 16.3. DO 15.4.: -10%
 

SHIATSU MASAŽO

Shiatsu je starodavna zdravilna masaža, ki izvira iz Japonske in združuje tisočletno znanje ter modrost alternativnega zdravljenja.

Shiatsu se od klasičnih masaž razlikuje po tem, da na telo, zaradi pritiska in stimuliranja meridianov (energetskih poti v telesu), vpliva veliko golobje in ima posledično dolgotrajnejše učinke na vitalnost in zdravje. Deluje torej na energetski pretok (Qi, Či), ki je ključnega pomena za zdravje tako na telesni, kot tudi na čustveni, duševni in duhovni ravni.

Shiatsu masaža je prava izbira za pomladni detox, saj med drugim pomaga pri izločanju strupenih snovi, pospešuje krvni obtok in obtok limfnih tekočin ter povečuje vitalnost.

REDNA CENA: 55 EUR, POMLADNA CENA OD 16.3. DO 15.4.: -10%
 

THETAHEALING-OM

Pomlad ni le čas namenjen čiščenju telesa, temveč tudi uma. Ko odstranjujete omejujočega prepričanja s tem vplivate tudi na zdravje in počutje fizičnega telesa.

Vaša prepričanja so pomembni temelj tega, kar doživljate v življenju. Pogosto so vaša prepričanja skrita, nezavedna in globoko zakopana v vaši podzavesti in kreirajo vaše življenje podzavestno, kot avtopilot. Ko so ta prepričanja pozitivna vam življenje teče gladko, vi pa čutite ravnovesje. Vsa ostala negativna in omejujoča prepričanja pa lahko spremenite s čudovito in preprosto tehniko – ThetaHealing.

Vabljeni torej, da se poglobite vase, očistite vse tisto, kar vam ne služi več in zakorakate v cvetočo pomlad, radostni in srečni.

REDNA CENA: 55 EUR, POMLADNA CENA OD 16.3. DO 15.4.: -10%

 

Deli vsebino s prijatelji

16.03.2023 ob 08:00


Sankari, Suzana Dolenc s.p.

Poslovni prostor in opravljanje storitev: Ljubljana - Podutik

 
Davčna št.: 26961768
TRR: SI56 1010 0005 0220 387
Intesa Sanpaolo Bank d.d.
   
Telefon: 040 377 126
E-mail: info@zdravilnikoticek.si
   
Prijava, vprašanje, mnenje? Pišite mi.
Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.

Sporočilo je poslano

Spoštovani, sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želimo vam lep dan,
www.zdravilnikoticek.si
Podari izvirno darilo
Preberi priporočila
Prikaži na zemljevidu
Copyright © 2023 Sankari, Suzana Dolenc s.p. | O piškotkih